AI PESTE 18 ANI?
Strugurii sunt culesi la maturitate perfecta, dezbroboniti si zdrobiti cu grija. In cadrul procesului de vinificare a vinului rosu, mustul ramane in contact cu cojile timp de 8-12 zile. Vinul este maturat partial in beton si partial in lemn. Asamblarea are loc chiar inainte de imbuteliere.Gust: De culoare rosu rubiniu intens, cu un nas care dezvaluie note parfumate de fructe de padure rosii si negre, intercalate cu menta, ierburi medicinale si usoare indicii de condimente. Dinamic si precis pe palat datorita aciditatii proaspete si unei vene de mineralitate care confera energie structurii de tanin extrem de rafinata, aducand personalitate si persistenta unui finisaj aromatic lung.Sugestii de servire: Un vin nascut pentru a insoti preparate din carne cu arome bogate, precum vanat sau gratare, si de asemenea potrivit pentru supe savuroase cu ciuperci, precum si pentru mancaruri picante si branzeturi maturate.Tara de origine: ItaliaSoiuri de struguri: Cabernet SauvignonAvertismente: Recomandam consumul responsabil de alcool!