AI PESTE 18 ANI?
Santa Margherita a fost primul producator care a transformat strugurii roz de Pinot Grigio intr-un vin alb. Aceasta metoda presupune ca mustul sa nu ramana in contact cu cojile, pentru a nu prelua pigmentul lor ruginiu. Dupa o presare delicata, mustul fermenteaza la 18 °C timp de 10-15 zile. Odata ce fermentatia este completa, vinul este pastrat in vase de otel inoxidabil la o temperatura controlata de 15°-16 °C pana la imbuteliere.Gust: Acest vin alb sec are o culoare galben pai. Aroma sa curata si intensa si gustul placut si sec de mere golden delicious fac din Pinot Grigio Santa Margherita un vin de mare caracter si versatilitate.Sugestii de servire: Un excelent aperitiv si un companion ideal pentru aperitive reci din fructe de mare, precum si pentru preparate de paste si orez cu peste si scoici. Perfect pentru carne alba, peste fiert sau la gratar si sufleuri.Tara de origine: ItaliaSoiuri de struguri: Pinot GrigioAvertismente: Recomandam consumul responsabil de alcool!