AI PESTE 18 ANI?
Distileria Mozart a fost creata in anul 1954 in Salzburg, Austria. Producatorii declara ca procesul lor de productie este diferit si unicat. In camera in care este depozitata bautura se aude concertul de pian Andante care este cantat de aproximativ 380 ori in 24 ore. Butoaiele de lemn si cele de inox sunt supuse usoarelor vibratii ale simfoniei, iar rezultatul este uimitor: o textura unica! Aditional, ei folosesc ultrasunetele pentru a pulveriza pudra de cacao in compozitie, pentru o consistenta catifelata.Mozart Chocolate Cream este o specialitate austriaca unica, o bautura sofisticata cu gust rotund, siropos, care da zilei tale un plus de dulceata si iti face seara de neuitat! Cacao si vanilia de Bourbon sunt macerate in distilat de sfecla de zahar. Ciocolata neagra, zaharul, cacao si frisca sunt mixate impreuna cu untul de cacao Secretul retetei sta ascuns in cantitatea exacta a ingredientelor si a diferitelor temperaturi la care sunt preparate. Ingredientele sunt parca parte dintr-o simfonie delicioasa: ciocolata belgiana, frisca proaspata, note aromate de vanilie si cacao. Toate acestea amestecate impreuna fac din Mozart Chocolate Cream o specialitate austriaca unica. Alcool in volum [% AbV]: 17Alergeni: contine lapte si produse derivate.Tara de origine: AustriaInformatii producator: Mozart Distillerie GmbH, ZiegeleistraВe 29a-33,5020 Salzburg, ATAvertismente: Recomandam consumul responsabil de alcool!Informatii nutritionale per 100 ml:Energie: 857,72 kJ / 205 kcalGrasimi: 3,7 gCarbohidrati: 20.4 gProteine: 1.9 g