AI PESTE 18 ANI?
Cele trei soiuri de struguri sunt presate usor si fermentate separat la o temperatura controlata de 14 - 16 °C. Vinul matureaza pe drojdii din prima fermentatie in tancuri de otel inoxidabil timp de cateva luni. Liqueur de tirage este adaugat in cuvée, iar vinul este apoi imbuteliat si sigilat cu capace de coroana inainte de a fi plasat in pivnita la 10 - 12 °C pentru fermentatia secundara. Vinul se odihneste pe drojdii pentru o medie de 24 de luni, dupa care este degorjat si pus in vanzare.Gust: De culoare galben pai stralucitor, cu bule extrem de fine si de lunga durata. Arome de fructe cu un indiciu bine echilibrat de drojdie. Proaspat si sec pe palat, cu o persistenta excelenta a gustului si un postgust delicios de fructe uscate.Sugestii de servire: Excelent ca aperitiv, dar si un companion vesel pentru aperitive usoare si preparate simple din peste si fructe de mare.Tara de origine: ItaliaSoiuri de struguri: Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot NeroAvertismente: Recomandam consumul responsabil de alcool!