AI PESTE 18 ANI?
Strugurii Pinot Nero sunt vinificati ca un vin rosé, cu o scurta macerare pe coaja si presare delicata ulterioara. Strugurii Chardonnay, proveniti din podgorii potrivite pentru productia de vinuri spumante, sunt de asemenea presati delicat. Cele doua soiuri sunt fermentate separat la o temperatura controlata de aproximativ 15 - 16 °C. In anul urmator recoltarii, dupa formarea cuvée-ului si adaugarea de liqueur de tirage, are loc fermentatia secundara in sticla la o temperatura de pivnita de 11 - 12 °C. Vinul se odihneste pe drojdii pentru o medie de 2 luni inainte de a fi degorjat si pus in vanzare.Sugestii de servire: Un aperitiv intrigant, este de asemenea un companion delicios pentru peste (in special somon cu carne roz, creveti si gambas) si isi arata adevaratul potential ca insotitor al meselor elaborate pe baza de fructe de mare. O asociere fascinanta cu mancaruri din Orientul Indepartat si alte bucatarii picante.Tara de origine: ItaliaSoiuri de struguri: Chardonnay, Pinot NeroAvertismente: Recomandam consumul responsabil de alcool!