Untul de trufa neagra este facut cu unt si trufa neagra. „Diamantul” naturii intalneste untul cu oua, cartofi copti la cuptor, piure de cartofi si cartofi prajiti. Acest unt special este extrem de versatil. Incercati sa adaugati o lingura pe friptura fierbinte pentru a avea o explozie de aroma de trufe.Il puteti pune pe paine prajita cu parmezan ras si serviti ca aperitiv gustos. Incercati-l ca sos pentru paste sau adaugati-l in reteta de rizoto.Tara de origine:ItaliaIngrediente: Unt 93%, trufa 5%, aroma, sare, piper alb.Alergeni: contine lapte si derivati din lapte.Informatii despre producator: Borgo de 'Medici SRL, via Brunelleschi 6.59100 Prato Toscana, ItaliaConditii de depozitare: a se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, pastrati-l in frigider si consumati-l in termen de 3 zile.Informatii nutritionale per 100 g: Energie 3518 kJ / 856 kcal, Grasimi 94.8 g din care saturate 46.3 g, Carbohidrati 0 g din care zaharuri 0 g, Fibre 0.4 g, Proteine 0.3 g, Sare 0.28 g.